Over Karin

Ik ontdekte dat klei voor mij een uitnodiging is om met een natuurlijk element aan de slag te gaan. Door met klei te werken kan ik mezelf uitdrukken, vormgeven, verbinden, mijn hoofd leegmaken, … Rust vinden. 

De GOESTING was zo groot dat “Klei-n Kunst Karin” in september 2014 ontstond. 

Met Klei-n Kunst Karin wou ik bij mensen niet alleen de GOESTING naar boven halen om met klei een mooi werk te maken, maar ook VERBINDING creëren, samen werken aan een creatief proces.  

Met hart en ziel maak ik voor jou iets tastbaar en uniek, handgemaakt in keramiek om voor altijd te koesteren.

Keramiek by Karin

Keramiek Kunst by Karin

In 2022 is de naam veranderd naar Keramiek Kunst by Karin. Door mensen te ontmoeten die dierbaren moeten loslaten, ben ik me nog meer gaan realiseren dat goed omgaan met verlies, een afscheid niet minder verdrietiger maakt, maar wel waardevoller.

Ook door mijn persoonlijke ervaring op het gebied van verlies, wil ik de deuren openzetten naar een leven waar rouw en verlies, naast de liefde, een gezonde plek inneemt. 

De schoonheid van het leven in al zijn vormen

Van daaruit ben ik gepersonaliseerde keramieken (rouw) objecten beginnen maken waarin ik de ESSENTIE van het leven vertaal. De schoonheid van het leven in al zijn vormen: welkom, hechten, afscheid nemen, rouwen en betekenis hieraan geven. 

Warme groet,
Karin 

Keramiek by Karin